TOP

Pixie Sportswear lanceert Plus Collectie

Zelfs anno 2012 is het aanbod in sportkleding voor vrouwen met een grotere kledingmaat niet bijster groot. Een gat in de markt denkt het Nederlandse kledingmerk Pixie. Online introduceert Pixie deze maand een sportkledingcollectie speciaal voor dames met een maatje meer.

De drempel om naar een sportschool te gaan is voor veel vrouwen vaak hoog. Voor dames met een maatje meer is het extra lastig, omdat veel sportkleding alleen te krijgen is in de gangbare maten 36 tot 42. Dit terwijl de gemiddelde kledingmaat van de Nederlandse vrouw 42 is. “Saaie zwarte sportkleding die knelt of niet goed past behoort tot het verleden. Pixie Sportswear komt met een nieuwe Plus Collectie in vrolijke, hippe kleuren vanaf maat 44 tot 54 in verschillende lengtematen”, zo laat Pixie-eigenaar Miranda van Driel weten via een persbericht.

Draagcomfort
Met de Pixie Plus collectie kunnen vrouwen diverse sportkledingstukken als haltertops, T-shirts en tops met lange mouwen combineren met joggingbroeken, cargopants, sportieve kuitbroeken en dancepants. De kleding is gemaakt van Supplex materiaal voor een optimaal draagcomfort en een lange levensduur. Want volgens Pixie blijft de kleding dankzij dit materiaal ook na ontelbare wasbeurten mooi van vorm en kleur. Net zoals de andere kledingsportlijnen van Pixie wordt de nieuwe Plus Collectie op maat gemaakt in eigen atelier en is de lijn te bekijken en te bestellen op de website.