TOP

NoNo presenteert de early-springcollectie 2013

De early-springcollectie 2013, waarin nieuwe stoffen als satijn, kant en voile hun debuut maken, bestaat uit twee thema's.

Crazy for you
Het eerste thema brengt een romantisch beeld met kant, waarbij de silhouetten zijn geïnspireerd op de jaren zestig. De combinatiemogelijkheden of het nu via kleuren, laagjes, prints of fabric blocking is, staan centraal. Op het kleurenpalet zijn wit, night sky, cool waterfall blue en bitterzoet rood te vinden met accenten van koraal, aqua en zilver. 

Sign your name across my heart
In het tweede thema staan prints centraal. Een witte satijn met een veelkleurige, geëtste print van een hart is gebruikt voor een plooischortje, rok, short en blazer. Een print met witte vogels is ontleend aan een schilderij van Escher. Ten slotte is er een all-overprint met fladderende vogels tegen een witte of donkere achtergrond of tule. Zwart-witte blazers van zachte badstof, capejassen, een jurkje en een jumpsuit en details als strikken en stippen maken het beeld compleet.

In de collectie van NoNo maken nieuwe stoffen als satijn, kant en voile hun debuut. Een kanten jurk, rok en vest lenen zich voor elk uitje, terwijl de kanten afwerking op de vesten en T-shirts iedere outfit iets verfijnds geven. Dun satijn vormt een zwierige combinatie met een balletrokje met overslag en een tuniek met pofmouwtjes, of zorgt met een wijde driekwartbroek voor een eigentijds effect.

De polkadot wordt op verschillende manieren ingezet. De combinatie van jacquards en stippen gaat nog een stapje verder en geeft de twinset echte jaren zestig chique net als de breisels met lovertjes. NoNo brengt tenslotte een handvol accessoires zoals een corsage, een metallic zilveren riem, een baret met lovertjes, bewerkte panty’s en cummerbund met tulen bloemen.