TOP

Bekijken: Burton X Black Scale

Snowboard-icoon Burton en streetwearlabel Black Scale bundelen hun krachten voor een gezamenlijke collectie. Dit levert een eigentijds functioneel, maar fashionable beeld op.

De flirt tussen functionele kleding en fashion blijft de mode-industrie boeien én de retailmarkt handvatten geven voor een omzetboost. Dit keer trekken snowboard icoon Burton en streetwearlabel Black Scale samen op. Het doel? Een functionele collectie ontwerpen die zowel in de bergen als op straat gedragen kan worden.

Minimalistische esthetiek

Het resultaat is de ultieme mix tussen de praktische snufjes van Burton en de minimalistische esthetiek van Black Scale. De lijn bevat naast bovenkleding ook hardwaren en accessoires.

Burton X L.A.M.B.

Burton verlegt ook op andere manieren hun grenzen. Zo gaat het merk nog een andere samenwerking aan met kledinglabel L.A.M.B. van artiest Gwen Stefani. Na twee eerdere gezamenlijke capsulecollecties lanceren de merken nu een derde collectie. Sommige stuks uit deze lijn zijn geïnspireerd op de Japanse interpretatie van de Amerikaanse trends. Andere stuks weerspiegelen de hip-hopcultuur uit de nineties. Dit vertaalt zich onder andere in gouden metallic jassen, denim en patches en pins. 

Burton 2

Burton 3

Burton 4

Burton 1

Burton X L.A.M.B. 

Burton 7

Burton 8

Burton 9