TOP

Pharell Williams bezoekt Gorilli Concept Store

De merken Billionaire Boys Club en Ice Cream, van de bekende artiest Pharell Williams, komen naar Nederland. De primeur is voor de Gorilli Concept Store in Rotterdam en Pharell Williams himself is er bij.

Pharrell Williams, producer, songwriter, rapper en bekend van de groepen The Neptunes en NERD, lanceerde in 2005 de zogenaamde nex luxury streetwear merken Billionaire Boys Club (kleding) en Ice Cream (schoenen). De merken zijn ook wel bekend onder de gemeenschappelijke naam BBC Ice Cream.

BBC Ice Cream is binnenkort ook in Nederland te koop en wel bij Gorilli Concept Store in Rotterdam. De lancering is op zaterdag 13 december en Pharell Williams zal er zelf bij zijn. Alleen een select groepje genodigden en vaste klanten krijgen een entreebewijs, plus de eerste vijftig klanten die iets van het merk kopen. De winkel gaat om 17.00 uur open, de lancering is om 18.30 uur. Onder de mensen die naast een entreebewijs grijpen, worden twee kaarten voor het concert van NERD weggegeven, dat dezelfde avond in Rotterdam plaats vindt.