TOP

Petit Bateau lanceert kinderschoenenlijn

Het Franse kledingmerk Petit Bateau lanceert voor deze lente een complete schoenenlijn voor kinderen. De lijn is nu verkrijgbaar voor de consument.

Petit Bateau bracht al eerder niet uitsluitend ondergoed, maar breidde de collectie uit met ondergoed en jersey bovenkleding voor mannen en vrouwen. Daar is nu ook een schoenenlijn bijgekomen.

Net als de kleding van Petit Bateau is de nieuwe schoenencollectie bedoeld om tijdloos te zijn. Er zijn canvas sneakers, klittenbandschoentjes, stoere rubberen laarzen en sneakers met stippen, strepen en kant. De kleuren zijn fris met roze, blauw, rood, grijs of wit. De schoenenlijn van Petit Bateau omvat modellen voor jongens en meisjes in de maten 24 tot 34. de schoentjes zijn al verkrijgbaar in de webshop van Petit Bateau in Duitsland, Frankrijk en de VS.

Petit Bateau filosofie

Petit bateau brengt een uitgebreide collectie jersey boven- en onderkleding voor 0-924 maanden oud, ‘dus ook voor opa’s en oma’s’. Kenmerkend voor het label zijn de zachte stoffen en de styling die seizoenen moet overleven. Petit Bateau wil dat haar doelgroep zich het merk herinnert vanuit de kinderjaren.