TOP

Peter Stigter verkoopt werk in november

Altijd al een Peter Stigter aan je muur gewild? Het kan vanaf november, dan verkoopt de catwalkfotograaf zijn werk via www.peterstigteraandemuur.nl.

De opbrengst wordt door Stichting Peter Stigter aan de muur gedoneerd aan wisselende goede doelen voor blinden en slechtzienden. Vorig jaar nog ging de opbrengst naar KNGF Geleidehonden. Op 12 november wordt de website gelanceerd met een expositie in Fashionmania, de fotogalerie van Rollan Didier in Amsterdam.

Peter Stigter heeft als Nederlandse catwalkfotograaf een plek weten te veroveren aan de internationale mode-frontlinie. Al twintig jaar doet hij samen met zijn Team Peter Stigter de Fashion Weeks in Parijs, Milaan en New York en vijf maanden per jaar volgt hij internationale ontwerpers en modehuizen als John Galliano, Alexander McQueen, Chanel en Viktor & Rolf. Verder fotografeert hij nog steeds in Nederland, Stigter legt vast wat er rondom de shows en backstage gebeurt.

Vanaf november is dus een eerste selectie uit het werk van Peter Stigter, in een gelimiteerde oplage van 25 stuks, te bestellen via www.peterstigteraandemuur.nl. De prints meten een grootte van 100 x150 cm. of 70 x 100 cm en zijn verkrijgbaar vanaf €750,-.