TOP

Pebblestone Fashion Event 2009 gaf een kijk in de toekomst

Op 15 oktober organiseerde Pebblestone Nederland het Fashion Event 2009 in 'De Glazen Ruimte' in Maarssen. Meer dan 100 deelnemers in de modebranche kwamen bij elkaar om informatie en kennis uit te wisselen, te netwerken en geïnformeerd te worden over nieuwe oplossingen voor de fashionbranche.

Een belangrijk onderdeel van programma was de introductie van het vooruitstrevende Microsoft Dynamics NAV 2009, waarbij Jesper Raebildt, Product Manager bij Microsoft Dynamics speciaal voor deze gelegenheid vanuit Denemarken is overgevlogen. Aansluitend lanceerde Pebblestone de allernieuwste Pebblestone Fashion 2009 versie die helemaal op maat is gemaakt voor de Role Tailored Client van NAV 2009. De bezoekers waren onder de indruk van de enorme technologische verbeteringen en de enorme gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe Fashion oplossing.

Het middagprogramma stond geheel in het teken van E-Business en door ISM en Pebblestone werden de gasten getrakteerd op een kijkje naar de laatste trends en ontwikkelingen op E-Commerce gebied en de invloed van sociale netwerken.Daarna kwamen de verschillen tussen het opzetten en onderhouden van een B2B en een B2C webshop aanbod.

Het programma werd afgesloten door Bas Stijntjes, ICT Manager bij REV’IT!, een Pebblestone Fashion gebruiker. REV’IT! is gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, productie van motorkleding.

” Ik vond het belangrijk om zelf mijn ervaringen in het opzetten van onze webportal met andere Fashionbedrijven te delen. Het gaf mij mogelijkheid als klant mijn eerlijke verhaal te vertellen aan Fashioncollega’s die net als wij succesvol willen zijn. Een implementatie verloopt namelijk vaak anders dan dat je samen afspreekt. De kunst is om met je implementatiepartner het goede gevoel te krijgen om samen het beste neer te zetten. En die kwaliteit zit niet alleen in de mogelijkheden van het pakket maar vooral in de mensen die het doen , ” aldus Bas Stijntjes, ICT Manager bij REV’IT!

Marcel Soeterboek, Manager Sales & Communication bij Pebblestone Nederland: ”Wij zijn dol enthousiast over het succesvolle verloop van dit event en de reactie van de bezoekers op onze nieuwe versie NAV 2009. Het was heel duidelijk merkbaar dat de bezoekers op zoek zijn naar een oplossing die klaar is voor de toekomst. Ook tijdens de E-Commerce presentaties kwamen er veel gerichte vragen uit het publiek. Met een goed programma en een overvolle zaal weet je gewoon dat bezoekers van dit Fashionevent vooruit kijken en investeren in de toekomst. Een toekomst die ze samen met Pebblestone met een gerust hart in kunnen stappen.”

Over Pebblestone Nederland
Pebblestone Nederland verzorgt sinds 1995 de verkoop, implementatie en services van de ERP software Microsoft Dynamics™ NAV, met de specialistische add-on Pebblestone Fashion®. Dé IT-oplossing voor bedrijven in kleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en corporate wear. Een softwareproduct met het keurmerk ‘Certified for Microsoft Dynamics NAV’; een bewijs te voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard van Microsoft. Met de Microsoft® Gold Certified Partner status toont Pebblestone Nederland haar bewezen deskundigheid in een gespecialiseerd vakgebied. In Nederland worden meer dan 150 organisaties uit de Fashion branche dagelijks met Pebblestone Fashion in staat gesteld de specifieke bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Pebblestone Nederland is XL-Partner van Pebblestone International; de wereldwijd leidende ontwikkelaar en leverancier van Fashion softwareoplossingen en actief voor meer dan 400 klanten in 30 landen. Samen goed voor ruim 6000 dagelijkse gebruikers van Pebblestone Fashion.