TOP

Parajumpers lanceert ecobont aan jassen

Het luxe Italiaanse label Parajumpers investeert in de productie van jassen met ecobont, 'bont' waar geen dier aan te pas komt.

“Ecobont is 100% synthetisch, maar wat Parajumpers betreft even luxe als echt bont”, meent Joost Hoppenbrouwers, Nederlandse agent van de kinderlijn van Parajumpers. “De populaire modellen in de collectie, de zogenaamde Masterpieces, zijn voortaan niet meer alleen verkrijgbaar in bont, maar ook in ecobont. Verder zijn veel nieuwe modellen  voorzien van ecobont. Maar voor de hardcore Parajumpers-fan blijven de modellen met echt bont uiteraard leverbaar.”

Wees goed voor het milieu en ga er zuinig mee om is een filosofie die volgens Hoppenbrouwers nu door het hele bedrijf gaat. Vanaf komend seizoen gaat Parajumpers 100% recyclebare kledinghangers gebruiken. Ook de nieuwe campagne getuigt van zorg voor de medemens en zijn omgeving. De nieuwe campagne voor winter 2013 is opgenomen in The Heidelberg Project in Detroit, een artistiek project dat het leefklimaat in een Detroitse wijk wil verbeteren. Lokale mensen zijn de modellen in de nieuwe campagne, waarna het project op een donatie van het label kon rekenen.

Agenten voor Nederland:

Kids:      Hop Agenturen, office@hopagenturen.nl, http://www.hopagenturen.nl/

Adults: Podium 1080 BV, info@podium1080.nl, http://www.podium1080.nl/