TOP

Pakkenketen Suitsupply opent in Chicago

Het Nederlandse mannenmodemerk Suitsupply is hard op weg Amerika te veroveren. Afgelopen vrijdag opende de nieuwste vestiging in Chicago.

De tweede Amerikaanse Suitsupply – vorig jaar opende de eerste in New York – bevindt zich in een penthouse met dakterras. Een groene oase, waar klanten tijdens het wachten kunnen relaxen met een espresso van de koffiebar en gratis Wi-Fi. Suitsupply is in Chicago in goed gezelschap, de winkel op Oak Street is gesitueerd te midden van topmerken als Hermes, Prada en Vera Wang. De in de Verenigde Staten erg populaire retailer heeft nog meer in petto: na de zomer opent een filiaal in Washington en er zijn plannen voor een nieuwe, meer uptown gelegen zaak in New York. Deze staat eveneens gepland voor het najaar.

Nederland
Maar ook in Nederland zit Suitsupply niet stil. De bestaande winkels worden geactualiseerd of uitgebreid, zoals de vestiging aan de Amsterdamse Willemsparkweg. “De winkels moeten nog meer een podium zijn voor onze producten”, legt oprichter/eigenaar Fokke de Jong uit. “We willen prikkelende, overzichtelijke en comfortabele zaken creëren. We investeren voortdurend in kwaliteit. Het is niet zo moeilijk groeiambities waar te maken. Groei ontstaat vanzelf als je goede mensen aan boord hebt, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar talent, ook in Nederland. Bij ons dus geen vacaturestop!”

Lees meer over het succes van Suitsupply in Textilia 14/15, die op 17 juli verschijnt.