TOP

Outdoormerk 66º North nu ook in Nederland

In IJsland schijnt iedere inwoner er dagelijks in rond te lopen. De modieuze, stoere outdoorkleding van 66º North. Dit IJslands outdoormerk weet als geen ander technische materialen met fashion te combineren. Na 83 jaar verlegt 66º North de grenzen van '66º noord' naar '52 º noord'.

IJslandstoer

De uitstraling van de collectie is zoals IJsland: stoer, sober, trendy en stijlvol. De kwaliteit is hoogstaand en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Naast een heren- en damescollectie is er ook een kinderlijn voor de leeftijd 0 tot en met 14 jaar. Accessoires zoals originele IJslandse mutsen en handschoenen, tassen en thermische onderkleding maken de collectie helemaal af.

Technisch

66º North gebruikt materialen, vooral lichte stoffen, met de nieuwste technische eigenschappen, zoals Event en Polartec. Ook worden veel stoffen met natuurlijke vezels, zoals organisch katoen en wol gebruikt. Door deze hoogwaardige kwaliteit en de positionering is 66º North een hoog segment merk.

De deuren van de showrooms in Scheveningen en IJmuiden staan open om de nieuwe collectie voor herfst/winter 2010 te bekijken. Ook is het merk 66º North vertegenwoordigd op de ISPO in München van 7 tot 10 februari 2010