TOP

Reebok terug in het Brandboxx SBC

Adidas Benelux en Brandboxx Sports Business Center in Leusden hebben een nieuwe huurovereenkomst voor de komende zeven jaar afgesloten. Naast een verlenging van de samenwerking zal de huidige Adidas ruimte met 1.300 vierkante meter worden uitgebreid. Na ruim 10 jaar afwezigheid verhuist ook het merk Reebok met deze uitbreiding van Adidas terug naar het SBC.

In het verlengde van de overname van Reebok door de Adidas Group in 2005, ondersteunt deze integratie en uitbreiding de strategie van de Adidas Group om de organisatie van beide merken in de Benelux verder te optimaliseren. Op de begane grond (F 02) komen de showrooms voor Reebok en op de eerste verdieping (F01) met aan alle kanten daglicht worden de kantoren voor de totale back-office gehuisvest.

Facelift

“Het verlengen van onze samenwerking met Brandboxx SBC op deze manier is een bewuste keus. Het centrum en het concept hebben de toegevoegde waarde voor ons en onze klanten bewezen. Hier zitten we dicht op de markt en kunnen we ons in een prettige (sport) omgeving volledig richten op onze kernactiviteiten,” zegt Paul Boerboom (General Manager Adidas en Reebok Benelux). De huidige Adidas showrooms op de begane grond (J 01) blijven daar en krijgen een serieuze facelift. Alle ruimtes worden kompleet nieuw ingericht door Adidas/Reebok. De verbouwingswerkzaamheden starten deze week zodat de deuren van de nieuwe showrooms en het nieuwe kantoor op tijd open kunnen voor de Spring/Summer 2010 inkoop op tijd open kunnen.

Extreme Make Over

De geplande omvangrijke investeringen in onder andere de uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen naar 465, de bouw van een nieuwe entree, restaurant en vergaderfaciliteiten als onderdeel van de Extreme Make Over van het centrum zijn zeer positief ontvangen door de Adidas Group. Deze investeringen hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de totstandkoming van de verlengde samenwerking. Mede op basis hiervan investeren merken als Adidas en Reebok in Leusden zo laat het SBC via een persbericht weten. “Brandboxx is de ultimate facilitator”, licht Robert Bolland (Project Developer Brandboxx) toe. “Het vertrouwen dat uit deze verlengde samenwerking spreekt, bevestigt onze meerwaarde en de kracht van het centrum.”