TOP

Otazu ontwerpt sieraden voor Sex and The City 2

De Nederlandse sieradenontwerper Rodrigo Otazu mag de actrices van Sex and the City (SATC) versieren met zijn ontwerpen tijdens de opnames van de tweede film.

De geruchten over een faillissement van zijn bedrijf lijken hiermee van de tafel geveegd. De verhalen dat Otazu zijn financiën niet op orde zou hebben, noemt hij zelf “complete bullshit.”

SATC
Otazu komt aan deze opdracht via de styliste van Beyoncé, vertelt hij aan het tijdschrift Grazia. “Ik toonde haar een foto van Micky Hoogendijk die enkel was gekleed in mijn sieraden. Ze ging even iemand bellen en tien minuten later zat ik thee te drinken met het team van SATC.”

Hype
Meer dan eens zorgde hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw in de film, voor enorme runs op de items die ze droeg in de serie en de eerste film. Zo kreeg ze hordes mensen aan de tutu’s en zette Manolo Blahnik voorgoed op de schoenenkaart. Op de set van de tweede film is ze al gespot met de eco-schoen die een nieuwe trend beloofd te worden. Het is te hopen voor Otazu dat zijn sieraden ook massaal worden gekopieerd door de kijkers.