TOP

Oproep voor jong ontwerptalent Your Fashion ’09

Talentvolle studenten van mode- styling- en designopleidingen opgelet! In het kader van jongerenjaar Your World '09 in Rotterdam, organiseert de Kunsthal in samenwerking met Stichting &d You een modewedstrijd. De beste ontwerpen, geselecteerd door een vakkundige jury, worden in de Kunsthal tentoongesteld.

Na de tentoonstelling Fair Fashion in de Kunsthal, met ontwerpen van jong Duits talent, is nu de beurt aan jong en onbekend Nederlands talent. Met het evenement wil de Kunsthal Rotterdam een bijdrage leveren aan de professionalisering van jonge ontwerpers, vormgevers en kunstenaars.

Het Fashion Event bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de tentoonstelling Your Fashion ’09 en het tweede deel is de finissage, oftewel een feestelijke afsluiting op zaterdag 16 mei. De vijf beste ontwerpers mogen hun collectie showen in het Your Space / Hilton Hotel op vrijdag 30 oktober. De hoofdprijs is de WTC Fashion Award, inclusief een cheque ter waarde van € 2500.

Tot en met 18 april kunnen studenten van mode- styling- en designopleidingen zich inschrijven voor de voorselectie door drie foto’s van gemaakte ontwerpen op te sturen naar your.art.fashion@gmail.com. En heel belangrijk: vergeet je persoonlijke gegevens niet te vermelden.