TOP

Oproep oud fotomateriaal Claes Iversen

Designer Claes Iversen is op zoek naar oud fotomateriaal van zijn collecties die vorige week in vlammen zijn opgegaan. Hieronder zijn oproep:

“Afgelopen donderdag is de City box opslag in Amsterdam-Noord volledig afgebrand. Ik had hier mijn hele archief van oude collecties opgeslagen en tot mijn verdriet ben ik alles kwijt (Op een aantal stukken na die gelukkig in mijn atelier hingen).

Ik ben opzoek naar oud fotomateriaal in hoge resolutie van bijvoorbeeld editorials, testshoots en dergelijke. Het materiaal is uitsluitend voor eigen gebruik/opbouw van mijn archief. Ik ben op dit moment bezig met het opstellen van een inventaris om zo in kaart te brengen wat er allemaal verloren is gegaan.

Daarnaast ben ik ook een lijst aan het samenstellen van mogelijk te herconstrueren replica’s. Hiervoor hebben we ook zoveel mogelijk beeldmateriaal nodig om de verloren stukken zo goed mogelijk te kunnen namaken. Ik ben vooral ge├»nteresseerd in beeld van voor zomer 2009.”
Zou je eventueel beeldmateriaal hebben liggen of weet je iemand die eventueel iets zou hebben liggen, neem dan aub contact op via info@claesiversen.com


Alvast bedankt.

Met vriendelijk groet,

Claes Iversen