TOP

O-Chill lanceert jongenslijn

O-Chill, een merk van de kledingproducent van Tom-du, had al een meisjeslijn, maar lanceert nu ook een jongenslijn. Atty Sikma: "We willen met O-Chill in alle regio's van Nederland liggen."

Het belangrijkste doel dat Atty Sikma met haar merk O-Chill voor ogen heeft, is in alle regio’s van Nederland een verkooppunt te hebben. “Ons verkoopteam bestaat uit een viertal enthousiaste agenten. Dat zij ervaren zijn, blijkt wel uit het feit dat dit netwerk al meteen in het eerste verkoopseizoen al onze verwachtingen heeft overtroffen.”

Lancering jongenslijn
“O-Chill bezuinigt niet op kwaliteit. We kopen de mooiste katoenen garens in zodat de prijs-kwaliteitverhouding van de stoffen echt prima is. Daarbij werken we met kleurthema’s. Daardoor zijn er talloze combinatiemogelijkheden tussen de items. De eerste doorverkopen van O-Chill zijn zo goed gegaan, dat we het aandurven om nu al een jongenslijn erbij aan te bieden. We beginnen met een serie te gekke jongens-T-shirts met heel bijzondere prints erop!”

Meedenken
Veel winkeliers hebben het op dit moment niet makkelijk. Atty probeert in te springen op de wensen van de ondernemer. “O-Chill wordt gemaakt door een leverancier die al twintig jaar een gevestigde naam heeft op de Nederlandse en Belgische markt. Uit de eigen fabriek komt ook het merk Tom-du. Omdat de productie geheel in eigen beheer is, kunnen we heel goed inspringen op de wensen van de winkelier. De lijn tussen de productie en de winkels is heel kort, waardoor we snel kunnen reageren op de vraag uit de markt. Onze facebookpagina is in de maak en met twitteren zijn we net in de lucht.  Daarmee willen we een nog grotere naamsbekendheid genereren.”

Hoogsegment

Atty ziet ondanks de moeilijke tijd volop kansen in Nederland en denkt niet dat het heel moeilijk is om in deze tijd te groeien als merk. “Juist nu er zoveel collega-leveranciers wegvallen, is er ruimte voor een vernieuwend product dat de lege plek kan opvullen. Ons product heeft de kwaliteit van een merk uit het hoogsegment, maar de prijs van het middensegment en daar blijkt behoefte aan te zijn.”

 

Verkoopinformatie

O-Chill wordt niet zoals Tom-du via thuisverkoopparty’s verkocht, maar uitsluitend via de winkelier. De collectie in dubbele maten is verkrijgbaar in 92/98 tot 164/170.

Meer info: AS Kindermode > 0515 – 424 284 / 06-55114227