TOP

Noppies opent brandstore in Amsterdam

Sinds donderdag 23 juli is de nieuwe winkel van Noppies aan de Nassaukade in Amsterdam officieel geopend. Ook Noppies Magazine zag die middag het levenslicht.

De nieuwe winkel aan de Amsterdamse Nassaukade is alweer de vijfde Noppies winkel in Nederland. Noppies opende eerder al vestigingen in Amstelveen, Rotterdam, Enschede en Veenendaal.

De locatie van de Noppies brandstore aan de Nassaukade is bewust gekozen. De straat in Amsterdam staat al jaren in het teken van zwangerschap, met een verloskundige en de geboortewinkel in deze straat. De winkel telt 87m2 en biedt met haar drie etages plek voor alle collecties van Noppies.

Noppies magazine

Tegelijk met de opening lanceerde Noppies zijn allereerste glossy. Het blad zal twee keer per jaar verschijnen en is gratis verkrijgbaar bij de Noppies brandstores en overige verkooppunten. Het magazine staat vol met fotoshoots, openhartige interviews en inspirerende shopping specials. In de eerste editie wordt Anouk Smulders geïnterviewd over haar eigen denim die zij speciaal met het team van Noppies heeft ontwikkeld.

Noppies Fashion TV

Sinds kort is er ook Noppies Fashion TV, een programma gepresenteerd door Vivian Ewbank-Reijs. Hierin staan hippe moeders centraal en worden de leukste kledingmatches getoond voor aanstaande mama’s.

Bekijk hier de video’s van Noppies Fashion TV