TOP

NLstreets lanceert app

NLstreets heeft een eigen app gelanceerd. Met de gratis app is het mogelijk meer dan 1100 winkels verspreid over 27 steden en 70 winkelstraten te zoeken. Het is een winkelgids met mooie foto's van de steden, winkelstraten en winkels.

De app is de eerste in zijn soort voor lokale winkels. Net als op de website staan in de app de lokale winkels en hun producten centraal. De NLstreets app zorgt ervoor dat fashiolista’s overal en altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes en interessante acties van winkels. De contactgegevens van de winkels staan aangegeven, waardoor het plannen van een shoproute tot een van de mogeljikheden behoort. De app is tevens verbonden met social media als Facebook en Twitter.

Vervlakking van het winkelaanbod

NLstreets is in 2003 begonnen als een offensief tegen de vervlakking van het winkelaanbod. NLstreets vindt dat winkelstraten steeds meer op elkaar gaan lijken. Onder de noemer ‘Ik weet waar ik winkel’ brengt NLstreets de winkelgebieden in kaart die de moeite van een omweg waard zijn.

Uitbreiding

In eerste instantie is de NLstreets app alleen verkrijgbaar voor de Apple, maar later dit jaar zal de App ook beschikbaar zijn voor de Android en Blackberry. Zowel de website van NLstreets als de app zal in fases worden uitgebreid.