TOP

Nike Nederland verhuist naar Hilversum

Nike Nederland verhuist deze week naar de campus van Nike Europe in Hilversum. De afdelingen Sales, Marketing, Finance en Customer Service van Nike Nederland waren tot voor kort nog gevestigd in het Brandboxx Sports Business Center in Leusden.

In 1995 was het toenmalige Nike Holland één van de initiatiefnemers voor de realisatie van het Sports Business Center. Het merk maakte in het begin alleen gebruik van enkele showrooms. De totale verkoop- en marketingorganisatie van Nike Nederland werd een aantal jaar geleden ook overgeplaatst naar Leusden.

Sportieve omgeving

Op de locatie waar zich vroeger het sportpark in Hilversum bevond, staat het Europese hoofdkantoor van Nike. Een sportieve omgeving die precies aansluit bij het dynamische imago van dit Amerikaanse sportmerk. Naast de beschikking hebben over moderne kantoorruimtes en royale showrooms zal het personeel van Nike Nederland kunnen ontspannen dankzij de aanwezigheid van sportfaciliteiten als aerobics, fitness, voetbal, volleybal en tennis.

De producten van Nike worden in meer dan 100 landen verkocht. In minder dan 30 jaar is Nike de sport- en fitnesswereldleider geworden op het gebied van kleding en schoenen. Momenteel werken er 22.000 mensen wereldwijd voor Nike.

A Nike Nederland bv

    Colosseum 1

    1213 NL Hilversum

T  +31 (0) 35-6425800