TOP

Bubble London trekt meer Nederlandse merken

In het Design Centre London vindt op 31 januari en 1 februari 2010 de kindermodebeurs Bubble plaats. Nieuwkomers zijn daar ondermeer de merken van Waalwear Kids, Jottum, Barbara Farber, Cakewalk, Pointer en Dobber.

Het Nederlandse deelnemersveld op Bubble London wordt steeds sterker. Exposanten die komende editie de Noordzee oversteken zijn 4funkyflavours, Barts, Claesen’sMexx, Noppies, Salty Dog en de vijf Waalwear Kids merken. De vakbeurs brengt een breed spectrum van kinderkleding, speelgoed, schoenen, accessoires en interieur. Er is veel aandacht voor details en een prettige atmosfeer. Het trendforum biedt de gelegenheid om je mode-antenne te voeden.

Er zijn komende editie 180 merken te zien. Hierbij valt het internationale karakter steeds meer op, want het aantal exposanten afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk bedraagt minder dan de helft. Nieuwkomers zijn bijvoorbeeld Ben Sherman, Rockefella, Pili Pala en Cocoon Couture. Bubble London heeft een zusterbeurs in New York. De maarteditie 2010 van Bubble New York is gecanceld.