TOP

Nieuwe webshop voor jonge ontwerpers gelanceerd

Er is een nieuwe online webshop gelanceerd met de collecties van opkomende designers: FreshFashionDesigners.com. Op de site kunnen de collecties zowel bekeken als gekocht worden.

Het team van FreshFashionDesigners.com  wordt aangestuurd door de oprichtster van Young Designers United (YDU), Angelika Groenendijk-Wasylewski. “Het was tijd voor dit initiatief. Klanten, bezoekers en ontwerpers hebben ons vaak gevraagd om het concept van YDU online te brengen.

Het platform biedt een unieke kans voor jong, aanstormend talent van mode- en accessoires design om hun creaties online te verkopen”, vertelt Groenendijk-Wasylewski.

Selectie

Jonge ontwerpers ondergaan een selectieprocedure waarin gekeken wordt naar originaliteit, creativiteit, kwaliteit en de prijs-product verhouding. Groenendijk-Wasylewski: ‘Wij hebben veel ervaring opgedaan bij YDU en zijn heel streng geworden met de kwaliteitscontrole. Wanneer wij twijfelen, vragen wij de ontwerpers om ons samples van hun werk te sturen’.

Shoppen en bewonderen

FreshFashionDesigners.com  is een one-stop-shop, waar liefhebbers van mode en jong talent naar hartenlust kunnen kijken, bewonderen en shoppen. Ook wordt er geblogd en kunnen tevreden klanten foto’s van zichzelf in hun nieuwe outfit opsturen. Bekende namen op FreshFashionDesigners.com zijn onder andere Femke Agema, Marloes Blaas, frrry, Monique Poolmans, Nadine Kieft, Barbara van der Zanden en Roparosa.

Jonge designers kunnen zich hier aanmelden.