TOP

Gespot: producten van Shinn, Quick en G-Form

Een kiteboard speciaal voor dames, een tweede leven voor een heritage sneaker en een nieuw product op de Nederlandse markt. Sportcult heeft nieuwe producten gesignaleerd en zet ze voor je op een rij.

Shinn ontwerpt kiteboard voor dames
Speciaal voor de sportieve vrouwen heeft het merk Shinn een kiteboard ontworpen. De board heeft de pakkende naam ‘De Toyboy’ gekregen en is zeer opvallend en vrouwelijk mede dankzij het Pied-de-poule patroon op de bovenkant. Eigenaar van het merk Shinn, tweevoudig wereldkampioen Mark Shinn, laat de dames zeker niet het water opgaan met ‘slechts’ een opvallend mooi board. De Toyboy biedt ook grip en controle en is verkrijgbaar bij surfshops in Nederland en België.

Quick herintroduceert sneakermodel

10 jaar geleden introduceerde het Nederlandse merk Quick het sneakermodel Typhoon SP. Een retro sneaker met de iconische Q en de bekende blokriemen. In 2012 introduceert Quick de volgende generatie Typhoon: de Typhoon DLX. Deze sneaker is gemaakt met de gelijke leest van destijds echter op een vernieuwde zoolconstructie en met luxueuze omgestikte naadafwerkingen. De sneaker wordt volledig (binnen en buiten) in leer vervaardigd en de productie vindt in Europa plaats waardoor er volgens Quick binnen 4 à 6 weken unieke series geleverd kunnen worden. De DLX is beschikbaar in een brede variëteit aan kleuren en voor zowel heren als dames.

Nieuw in Nederland: G-Form protection wear

De protection pads, cases en sleeves van G-Form zijn vanaf deze maand leverbaar in Nederland via het nieuwe agentschap Remon Griffioen Agency. Remon Griffioen is al zeven jaar actief in de sport & fashion branche en na jaren werkzaam te zijn geweest voor Theo Pauw van Edge2Edge toe aan een nieuwe uitdaging. Remon zet zijn werkzaamheden voort als zelfstandig agent met een eigen merkenportefeuille en het introduceren en uitrollen van G-Form in Nederland gaat daarbij een grote rol spelen.

Over G-form

De diverse beschermers van G-Form protection wear zijn vervaardigd uit Reactive Protection Technology (RPT) om ellebogen, knieën en andere lichaamsdelen van sporters en atleten, maar ook elektronica optimaal te beschermen. Het materiaal voelt zacht en flexibel aan, maar vormt bij een klap of schok een compact en extreem krachtig beschermvlak. Ruim 94% van de trillingen worden volgens G-Form hierdoor direct gedempt waardoor het lichaamsdeel of mobiele apparaat optimale protectie geniet. Direct erna krijgt het weer het eigen lichtgewicht en flexibele karakter.