TOP

Nieuwe rubriek: trendwatching mannenmode

In het nieuwe jaar gaat Textilia een samenwerkingsverband aan met Nederlandse mannenmodebloggers. Gewapend met fotocamera gaan zij elke week op zoek naar interessante looks van de straat. Deze week zijn dat Niels Oostenbrink en Linda Tol van Lifestylehunters.com

Niels Oostenbrink en Linda Tol zijn anderhalf jaar geleden samen de blog lifestylehunters.com begonnen. Zij onderscheiden zich van de andere bloggers door zich altijd als duo te presenteren. In de looks die zij schieten voor hun website, maar ook naar events, gaan zij altijd gekleed in matching outfits. Naast mode schrijven de Lifestylehunters ook over beauty en hotspots. De kledingstijl varieert van preppy tot grunge. Alle trends proberen zij wel terug te laten komen in hun looks, altijd met een androgyne twist.

Bekijk rechts de looks van Niels en Linda.

Wie meer trends wil zien kan Linda en Niels volgen via de blog en twitter. Volg deze week ook mannenmoderedacteur Lideweij Bosman voor inspirerende Italiaanse looks vanaf de modebeurs Pitti Uomo in Florence via Twitter: @Li_Textilia.