TOP

Nieuwe Rotterdamse winkel T0K10: ‘Sommige items zijn nu al uitverkocht’

Joep Jongen (24) opende medio november in Rotterdam de nieuwe high end fashion, streetwear en lifestylewinkel T0K10, met exclusieve merken als Comme des Garçons, Visvim en Gosha Rubchinskiy. De ondernemer laat zich voor dit concept inspireren door Japan. “Mensen komen hier specifiek naartoe.”
Wat heb jij met Japan? “Ik ben altijd al gefascineerd door de Japanse cultuur, mode en lifestyle. Toen ik een jaar of vijftien was spaarde ik al voor een Comme des Garçons-shirtje. Later werkte ik bij winkels, waaronder Gorilli in Rotterdam, die dit Japanse merk verkochten. In die tijd mocht ik weleens mee naar de

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl