TOP

Nieuwe outlet Kinderkleding.voorlageprijzen start outlet topmerken

A.van Engelenhoven Holding B.V. in Veenendaal is gestart met een kinderkledingoutlet online waar de kindercollecties van topmerken als Armani, Diesel en Bikkembergs verkocht worden. Kinderkleding.voorlageprijzen is de naam van de nieuwe outlet

Bij Kinderkleding.voorlageprijzen zijn restanten uit de collecties van topmerken als Armani kinderkleding, Diesel kinderkleding en Bikkembergs kinderkleding te koop, maar ook het Italiaanse meisjesmerk Monnalisa en bijvoorbeeld r95th by Riverwoods.

“In de opruimingstijd gaan de actuele collecties naar de e-outlet, maar in het lopende seizoen gaat het natuurlijk om restanten uit voorgaande collecties. Ton van Engelenhoven legt uit: “Want stunten met prijzen, daar is natuurlijk niemand bij gebaat. Tot de opruimingstijd houden we ons dus aan de normale verkoopprijzen.”

Ton van Engelenhoven vertelt waarom hij een e-oulet is getart: “We zijn deze outlet gestart om een extra verkoopkanaal te creeren. Er is een Oud-Hollands gezegde dat luidt ‘een boer en een zoeg hebben nooit genoeg’. Zo hebben we ook al Kinderkledingstart.nl, Jeppeke.nl en Jeppeke.be. Ook is het zo dat (kinder-)mode regionale voorkeuren kent. Er zijn artikelen die je in de randstad makkelijk verkoopt, maar hier niet. Via het webkanaal heb je daar dan weer wel een markt voor. Maar ook vanuit defensief oogpunt ben je tegenwoordig verplicht een webwinkel te hebben. Omdat ik vanuit de mediawereld kom en de ontwikkelingen al vanaf het begin op de voet volg weet ik hoe belangrijk het internet is. Mijn klanten gaan webshoppen. Als ik dus niet meedoe met een webwinkel dan verlies ik klanten.”