TOP

Nieuwe namen mannenmodebeurs Pitti Immagine Uomo bekend

Inspiratie nodig? Over een maand vindt de Pitti Immagine Uomo, van 12 tot en met 15 januari, weer plaats. Op deze Italiaanse mannenmodebeurs zijn naast Italiaanse merken ook veel internationale luxemerken te spotten.

Voor de komende editie van de Pitti Imagine Uomo wordt het hoofdgebouw in een nieuw jasje gestoken door designer Patricia Urquiola. De stands van de verdieping Lower Floor worden open zodat er meer onderling contact tussen de merken komt. Daarnaast is er een Pop Up Store met lifestyle-accessoires van 19 Andrea’s 47, A B A Brand Apart, Amaort, Amazonlife, Ecojewel, Extrahenrytimi, H’Katsukawa, Louis Quatorze, Orlebar Brown, Pierre Louis Mascia, Prism of London en Ralph Vaessen. Verder showen de winnaars van de eerste editie van de ‘WHO IS ON NEXT? UOMO’, Umit Benan and Max Kibardin, hun collectie. In de jeanshallen staan de spotlights op de Nederlandse denimontwerper Demham en beleeft Sportglam, de nieuwe fitnesslijn Fornarina, haar première.

In de kleine hal New Beat(s) staan nieuwe namen als 2 Di Picche Recycled, Aiaiai, Alfie Bobo’, Bobbie Burns, Bulk Tm, Dad Crown, Elia Maurizi, Hey Dude!, Kaoru Kaneko, Merry Autumn, Phonz Says Black, Saint Paul, Santafe, Sopopular and Wize & Ope.

Verder showt Corneliani de collectie op de catwalk in de oude stationshal Stazione Leopolda (stazione-leopolda.com), waar de organisator van de modebeurzen in Florence een evenementenhal van maakte. Voor het merk zelf is de catwalkshow een stap in een nieuwe richting. Met deze show wil Corneliani meer affiniteit met de doelgroep creëren.