TOP

Nieuwe locatie voor Outdoor Gouda

De outdoorwinkel 'Outdoor Gouda' is verhuisd naar een grotere locatie. Het familiebedrijf is meer dan veertig jaar een begrip in Gouda.

De nieuwe winkel zit op een andere locatie, dit is volgens eigenaar Stefan Hakker een vooruitgang: “In deze straat komt gemengder publiek dan in de straat waar we eerst zaten. De ‘oude’ klanten zijn mee verhuisd, maar ik heb er ook allemaal nieuwe bij. We krijgen veel reacties op het nieuwe en grotere pand.”

 

Praktijkervaring

Sinds tien jaar richt de winkel zich alleen op outdoor, voorheen werden er ook campingartikelen verkocht en had de winkel een minder duidelijke doelgroep. “Ik ging zelf al vaak op outdoorvakanties en heb deze ‘praktijkervaring’ naar de winkel gebracht en we hebben toen besloten om ons helemaal op outdoor te richten.”

 

Familiebedrijf

Outdoor Gouda is een familiebedrijf. “Een oom heeft het op mijn vader overgebracht en nu run ik samen met hem de winkel,” vertelt Hakker. Voorlopig blijft Hakker met zijn vader in de winkel staan. “Mijn dochtertje is twee, dus ik hoef er voorlopig niet over na te denken of zij ook in de winkel komt helpen. Maar mocht zij het ooit willen, dan lijkt me dat zeker leuk.” 
Naast outdoorkleding van onder andere Falke, Millet en Fjällräven, verkoopt Hakker ook accessoires, rugzakken, slaapzakken en andere artikelen die voor de outdoor gebruikt kunnen worden.

 

Outdoor Gouda

Nieuwehaven 45 a-d

2801 CT Gouda

Tel: 0182 517 348

Mail: info@outdoorgouda.nl

Web: www.outdoorgouda.nl