TOP

Nieuwe collectie herfst- en wintermode Monique Collignon

In een volle foyer van het Amstelhotel presenteerde modeontwerpster Monique Collignon gisteren haar nieuwe collectie mode voor de komende herfst en winter. Onder andere Anky van Grunsven en Jennifer Hofman waren aanwezig.

Onder begeleiding van de Italiaanse opera Carmen van Bizet kwamen de eerste modellen de trap af. De galerij was onderdeel van de catwalk. De modellen liepen eerst een ronde langs de gasten boven, om daarna de trap af te dalen en zich door de gasten beneden te laten aanschouwen. Een van de modellen op de show van Monique Collignon was de winnares van Hollands Next Topmodel Kim Feenstra.

De muziek had een enigszins ontregelende invloed. Door de opera heen waren telkens flarden van andere muziek te horen, onder andere muziek uit jaren veertig.

De kleding was uitgevoerd met veel zwart, veel paars en veel glimmende stoffen. Verder was er ook veel rood en verschilllende grijstinten te zien. De ceintuur speelt ook een prominente rol in de nieuwe collectie, net als de kragen van wol.