TOP

Nieuwe Benelux distributeur voor Body Glove

Stallion Sport, de wereldwijde licentiehouder van Body Glove hard goods, heeft een partner gevonden om de verkoop van het watermerk in de Benelux te gaan verzorgen.

De nieuwe Body Glove distributeur voor Nederland en België is Emerald Trading BV uit Almere. Voor de Benelux heeft Emerald Trading al enkele jaren de volledige distributie in handen van het Britse heritage zeilmerk ‘Henri Lloyd’. Nu het Californische merk Body Glove is toegevoegd aan het merkenportfolio biedt Emerald Trading een breed assortiment waterproducten aan voor met name de disciplines zeilen, surfen, duiken en wakeboarden.

Body Glove in Europa
Sinds februari 2011 is Stallion Sport ook de Europese licentiehouder voor Body Glove hard goods. De lange termijn licentieovereenkomst garandeert volgens Stallion Sport een stabiele en solide partnerschap voor het Body Glove merk in Europa. Business development manager Rob van Ginkel is samen met zijn team druk bezig met het opzetten van Europese distributie- en verkoopnetwerken en het aanpassen van de Body Glove website met specifieke Europese content.