TOP

Nieuwe agent voor Part Two

Het Deense vrouwenmodemerk Part Two heeft een nieuwe Nederlandse agent gevonden in Bodewes Fashion, dat ook al agent is van ‘zustermerken’ Soaked in Luxury en Inwear.

Bodewes Fashion heeft grote plannen met Part Two in Nederland. Sterke punten zijn volgens het agentuur de grote naamsbekendheid, de marge van 2.65, de sterke marketingcampagnes en uitgebreide collecties.

Geïnvesteerd

Part Two werd in 1986 opgericht en was ooit een grote speler in de Nederlandse modebranche. Het merk kreeg te lijden onder de vele strategiewijzigingen en managementwisselingen bij het vorige moederbedrijf IC Companys. In 2014 werd het door IC Companys verkocht aan DK Company, samen met de merken Inwear, Matinique en Soaked in Luxury. Sindsdien wordt er in alle merken weer flink geïnvesteerd.

PART_TWO_MS17_0195_V2_RGB  PART_TWO_MS17_0742_V3_RGB

DK Company wil met Part Two terug naar de roots en heeft in 2015 het oude designteam weer aan het roer gezet. De collectie werd volwassener, vrouwelijker en modieuzer, met behoud van de kwaliteit waar het om bekend stond. Het merk richt zich met vier collecties per jaar op de 35+ vrouw.

Agenten

IC Companys deed de verkoop altijd zelf, maar ging in 2013 samenwerkingen aan met agenten. Voor Part Two was dat in de Benelux met Fashion Today! Agencies uit Brasschaat in België. Bodewes Fashion in Almere doet sinds die tijd de verkoop van het merk Soaked in Luxury. Dat beviel zo goed dat na de overname door DK Company in 2015 Inwear volgde, en nu dus ook Part Two.

PART_TWO_MS17_0538_V1_RGB

Bodewes Fashion is sinds 1946 actief als importeur en agent in de Nederlandse vrouwenmodemarkt. De laatste jaren werkt het bedrijf vooral met Duitse en Deense merken als Lebek Coats, NÜ Denmark, In Front, NÖR Denmark, Stehmann, Inwear en Soaked in Luxury.

Modefabriek

Part Two viert het dertigjarig jubileum met een speciale Anniversary Knit -collectie voor najaar 2016. Deze collectie wordt met een marge van 3.0 als starterspakket op de aankomende Modefabriek op 10 en 11 juli aangeboden aan nieuwe klanten.