TOP

Nieuw op Pure London: Pure Junior

Van 19 tot 20 augustus vindt de modevakbeurs Pure London weer plaats. Dit jaar voor het eerst met Pure Junior, speciaal gewijd aan kindermode.

Inkopers van kinderkleding vinden bij Pure Junior kleurrijke en bijzondere kindermerken, die nog nooit eerder zijn vertoond op Pure London. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers van Pure London grote behoefte hadden aan hippe kindermerken, zo zegt Sarah Lawrence, event director bij Pure London. Uit die vraag is het idee voor Pure Junior ontstaan.

Bij Pure Junior vinden inkopers veel verschillende kindermerken. Zo is er het speelse Yumi Girls met haar nieuwste collectie voor kinderen van 5 tot 14 jaar oud. Of Uttam Kids, met unieke handgemaakte kleding voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Kite Kids showt haar nieuwste spring/summer 2013 collectie, ‘Paradise Collection’ voor de meisjes en ‘Port and Starboard’ voor de jongens. Ook is er Pepe Jeans, met een collectie die barst van kleur en printjes en Junior Crew, voor kinderen van 4 tot 11 jaar, met een collectie waarin veel aandacht is besteed voor kleine details.