TOP

Nieuw kinderkledingmerk: Nadadelazos

Nadadelazos is een nieuw merk in Europa dat zichzelf omschrijft als ' vrolijke kinderkleding zonder linten en bogen voor echte kinderen'. Het Spaanse kinderkledingmerk is voor jongens en meisjes van 0 tot en met 8 jaar.

Het idee van Nadadelazos ontstond in 2010 toen het eigenaresse Tina Laux opviel dat kinderen in haar adoptieland Spanje vaak ouderwetse en kitscherige kleding droegen. Het inspireerde Laux om een eigen kledinglijn te ontwerpen zonder linten, bogen en andere frutsels. Het resultaat is Nadadelazos: een comfortabel kledingmerk met vrolijke prints en patronen. De collectie is gemaakt van 100% katoen en bestaat onder andere uit t-shirts, jumpsuits, jurken en broeken voor meisjes en jongens van 0 tot en met 8 jaar.

Jaren ’70
De eerste collectie van Nadadelazos is de lente- en zomercollectie voor 2011, genaamd ‘Funky Goa’. De collectie is een mix van kleding met Oosterse silhouetten en jaren ’70 prints. Naast een sarouel broek (broek met een laag kruis) bevat de collectie bijvoorbeeld prints met gekleurde huisjes en de bekende polka dots (stippen). Iedere collectie van Nadadelazos wordt in een beperkte oplage geleverd.

Het Spaanse kledingmerk is momenteel te koop in diverse winkels in de Verenigde Staten, Duitsland Italië en Spanje en staat open voor verkooppunten op de Nederlandse markt. Nadadelazos richt zich qua prijs op het middensegment met t-shirts rond de € 35,-

Verkoopinformatie
Tina Laux
Tel: 0034 620984606
E-mail: nadadelazos@gmail.com
Website: http://www.nadadelazos.com/