TOP

Nieuw designersplatform Bamarang online

Na de lancering bij The House of Rising in Amsterdam heeft Bamarang Nederland nu ook een eigen website. Designliefhebbers kunnen op deze site terecht voor hun dagelijkse portie design en inspiratie.

Op bamarang worden producten aangeboden van zowel startende als gevestigde designers in verschillende prijsklassen. Door producten tijdelijk aan te bieden blijft de inhoud van de designsite vers.

Producten die de revue al passeerden zijn ‘My Paper Bag’ van Ramon Middelkoop, producten van Droog Design en Royal VKB, accessoires van Mattijs van Bergen, platen van de band ‘Go Back To The Zoo’ en de high-end erotische toys van Rianne S.

Daarnaast is er de mogelijkheid om bij de blog informatie te krijgen over de designers of ideeën te delen. Ook worden hier regelmatig persoonlijke verhalen en video’s geplaatst.

Online community
Bamarang is in Nederland opgezet door een club creatievelingen die gek is op design, fashion, kunst, food en novelties. De website biedt een mix van inspiratie, achtergrondinformatie en dialoog met de doelgroep in een online community.

Internationaal fashion designer Mattijs van Bergen zegt over de site: “Bamarang weet precies de juiste ‘tailor-made pick’  te maken van fantastische design en fashion items die je simpelweg moet hebben.”