TOP

Nieuw damesmerk: Mystic Blue

Harry van Og is een nieuw bedrijf gestart in Breda: Van Og Fashion. Zij brengen voor lente 2012 een nieuw merk damesbloezen op de markt voor het midden/hoogsegment.

Mystic Blue
Ruim vijftien jaar stond Harry van Og aan het hoofd van bloezenleverancier VCI. Hij  verkocht dit bedrijf eind 2005 waarna hij zich bezighield met tal van andere activiteiten. Na de verkoop van het bedrijf mocht hij contractueel, voor een periode van vijf jaar, geen activiteiten verrichten op het gebied van vrouwenmode. Deze periode is inmiddels afgelopen en in februari 2011 is hij, samen met zijn vrouw Lydia, een nieuw bedrijf gestart in Breda: Van Og Fashion. Zij brengen voor lente 2012 een nieuw merk damesbloezen op de markt voor het midden/hoogsegment: Mystic Blue.

Aandacht voor pasvorm
Het merk wordt uitsluitend gedistribueerd via de vrouwenmodespeciaalzaken. Er is veel aandacht besteed aan styling en modellering en aan de ontwikkeling van goede basispatronen. Van Og garandeert een topproductie, uitsluitend gebruik van topkwaliteiten en de juiste mode-invulling. De voorverkoop van Mystic Blue voor voorjaar 2012 vindt plaats in augustus/september 2011. De collectie wordt januari/maart 2012 uitgeleverd.         

Winkelprijzen: €59,- en €79,-. Marge: 2.6.

Info: info@vanogfashion.nl, 076-587 00 00