TOP

Nieuw: afhaalpunten uitgerust met pashokjes

Door een pashokje toe te voegen aan de samenwerking tussen City Box en De Buren is het vanaf nu ook mogelijk om bij onbemande afhaalpunten kleding te passen.

Sinds vrijdag 7 februari 2014 is het mogelijk om bij een vestiging van City Box in Rotterdam kleding te passen. De kleding wordt daar bezorgd via een onbemand afhaalpunt van De Buren. De toevoeging van pashokjes bevindt zich momenteel nog in de testfase. Als de proef slaagt wordt de samenwerking uitgebreid.

Samenwerking

In de zomer van 2013 besloten City Box en De Buren hun krachten te bundelen. Sindsdien zijn bij alle Nederlandse vestigingen van de verhuurder van opslagruimte afhaalpunten van De Buren te vinden. De afhaalpunten bestaan uit kluisjes, waar webshoppers hun bestellingen kunnen ophalen.

Hoe het werkt

Robin Dragstra, algemeen directeur van De Buren, denkt webshoppers extra gemak te bieden met deze oplossing. ‘De bestelde kleding wordt afgeleverd bij City Box en door de medewerkers in je persoonlijke kluisje gestopt. Met je eigen code kun je deze uit het kluisje halen en meteen passen in de paskamers.’ Als een artikel niet voldoet aan de wensen kan het direct worden teruggestuurd via City Box.

Handig voor klant en ondernemer

De klant kan met de introductie van pashokjes bij afhaalpunten dus afhalen en retourneren combineren. Om gebruik te maken van de service moeten webshoppers vooralsnog wel zelf het adres van de zogenaamde ‘Burenbalie’ invoeren en een kluisje afnemen. Een dergelijke afleveroptie kost 0,70 euro per dag, afhankelijk van het formaat. 

Zó wordt jouw winkel een afhaalpunt (en komen er meer mensen in jouw winkel)