TOP

Nikkie opent winkel in Antwerpen

Nikkie, het kledingmerk van Nikkie Plessen, opent in samenwerking met modeagentuur Fashion Club70 de eerste internationale brandstore in België.

De eerste internationale Nikkie-store opent in augustus 2014 haar deuren aan de Korte Gasthuisstraat te Antwerpen. De winkel wordt ontworpen en ingericht naar de hand van het retailconcept dat ook in het filiaal in Amsterdam is toegepast.

Nikkie Plessen laat in een persbericht weten: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu al in tien landen verkrijgbaar.”

Over Nikkie
Het merk werd in 2011 opgericht door voormalig actrice en presentatrice Nikkie Plessen. Kenmerkend voor het label zijn ritsen en leren afwerkingen. Inmiddels heeft Nikkie 250 verkooppunten in Nederland en wordt sinds 2013 ook verkocht in België en Luxemburg. Naast die drie landen is het merk sinds 2014 ook verkrijgbaar in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.