TOP

Napapijri lanceert twee dames outdoorjassen

Voor de zomer van 2010 lanceert Napapijri een vervolg op eerdere succesvolle minicollecties als het Flag-project en het 66*33"-project. Naast de reislustige man is er nu ook aan de vrouwelijke outdoor liefhebber gedacht.

Aan de basis van de SS10-collectie van het Italiaanse Napapijri staat de fenomenale reis om de wereld van de legendarische ballonvaarders Bertrand Piccard en Brian Jones. De lange en zware reis vormt de rode draad door de hele collectie en is terug te vinden in de doorleefde look & feel van de gebruikte stoffen.

Flag by Napapijri
Het Flag-project is een kleine garderobe voor de fanatieke en sportieve reiziger. Bijzonder binnen deze collectie zijn de tailored details zoals de innovatieve vintage finishing. De lichtgewicht katoenen en linnen items drogen direct na een hevige regenbui. Was deze collectie voorheen alleen voorbehouden aan de mannelijke reiziger, dit seizoen zijn er ook twee ladies jackets toegevoegd. Met een knipoog naar de mannelijke looks zijn deze jassen gemaakt van Zeppelin-katoen, uitgevoerd met vrouwelijke details en pasvorm. Een uniek design gecreëerd om vrijheid en mobiliteit, bruikbaarheid en praktisch gemak te garanderen.

Het Flag-project is nog steeds in te kopen via agentuur Portare.