TOP

Monique van Heist lanceert nieuwe items op Tranoï in Parijs

Het is de ultieme droom van iedere modeontwerper: exposeren op Tranoï, de prestigieuze modebeurs tijdens de Paris Fashion Week. Voor Monique van Heist komt die droom uit: zij is er van 2 tot en met 5 oktober te zien en lanceert ook nog eens 16 nieuwe items voor haar Hello Fashion-collectie.

In mei dit jaar lanceerde Monique haar Hello Fashion-collectie die op dat moment uit 22 items bestond. Deze collectie bestaat niet alleen uit kleding, ook sieraden, woonaccessoires en zelfs recepten kom je tegen bij het doorbladeren van de Hello Fashion-catalogus.

Alle items zijn bedoeld als klassiekers, maar denk niet dat het basic of ouderwets is. het zijn basis-items maar met een enorme twist: een avondjurk die een schort blijkt, een exclusieve broche die lijkt op porselein, maar gewoon van papier gemaakt is. Klassiek moet je bij Monique dan ook opvatten als onvergankelijk, het is de bedoeling dat alle ontwerpen uit de Hello Fashion-collectie meer dan één seizoen meegaan. Doordat alles onbeperkt beschikbaar blijft, wil Monique de gangbare modecyclus met vaste lanceermomenten doorbreken.

Tijdens haar beurspresentatie op Tranoï lanceert Monique volgende maand 16 nieuwe ontwerpen, variërend van een tuniekjurk met oversized borstzak tot een sleutelsieraad en zelfs een recept voor een gehaktbal. Klassieker kan niet!