TOP

Monique Smit wordt het nieuwe gezicht van Schoenenreus

Volendammer zangeres en presentatrice Monique Smit wordt komend najaar het nieuwe gezicht van Schoenenreus. Volgens de schoenendiscountersluiten de persoonlijke stijl en Hollandse nuchterheid van Monique Smit perfect aan op de positionering van Schoenenreus.

Vanaf juli 2012 is Monique Smit voor het eerst te zien op abri’s in het hele land. Ook verschijnt ze komend najaar in de folders van Schoenenreus, op posters in de filialen, in dagbladadvertenties en op de website.

Monique Smit is gek op schoenen en in deze marketingcampagne wordt ook haar persoonlijke selectie uit de collectie wordt gepresenteerd.

Over Schoenenreus    
In 1969 opende het eerste Schoenenreus-filiaal haar deuren. Momenteel zijn er meer dan tweehonderd filialen in Nederland en België waar schoenen en (sport-)kleding wordt verkocht. Begin dit jaar zijn negen Schoenenreus-filialen volledig vernieuwd. Fris, overzichtelijk en actueel zijn de kernwoorden van de nieuwe Schoenenreus-winkelformule. Dit najaar zullen nog eens tien filialen worden omgebouwd naar de nieuwe formule.

Monique Smit

De Volendamse Monique Smit (23) presenteert sinds 2007 de Z@PP Kids Top 20 en bracht in 2008 haar debuutalbum ‘Stel je voor’ uit. In 2010 verscheen haar tweede album, ‘Verder’.