TOP

Modint Academy komt met cursus trendwatching

Modint Academy organiseert dit najaar in samenwerking met Second Sight de cursus 'Trendwatching, Strategie en Conceptontwikkeling'. Trendprofessionals vertellen over het trendwatchvak en de vertaling naar het bedrijfsleven.

In de cursus van Second Sight en Modint Academy komen trendprofessionals aan het woord over verschillende aspecten van het trendwatchvak. Van trendresearch, trendinterpretatie en -implementatie tot strategie, conceptontwikkeling en innovatie. Sprekers zijn onder andere Andrea Wiegman van Second Sight, Truus Dokter van It Fits!/Peclers Paris, Thimon de Jong van TrendsActive en Peter Heshof van Bloom.

Modint Academy
Trendwatching wordt steeds vaker door organisaties gebruikt bij het bepalen van de strategie, in innovatietrajecten en bij het ontwikkelen van concepten voor producten of diensten. Het biedt organisaties de mogelijkheid nieuwe kansen te zien en in te spelen op toekomstige ontwikkelingen. Modint Academy wil haar leden daarom kennis laten maken met de verschillende aspecten van het vak zodat zij hun organisatie kunnen voorbereiden op de toekomst en in kunnen spelen op de laatste trends.

Over Second Sight
Second Sight is een platform voor trends en trendwatching. Second Sight weet wat er speelt op het gebied van trends, trendforecasting en toekomststudies. Met het netwerk, de magazines, trendletters en evenementen inspireren we je om te innoveren en je op weg te helpen met trend management.