TOP

Modeketen Tuunte start met franchiseconcept ‘Zusje van Tuunte’

De Achterhoekse modeketen Tuunte komt met een nieuw winkelconcept. In Maasluis is het eerste franchisefiliaal geopend onder de naam 'Zusje van Tuunte'.

De kledingketen Tuunte heeft op 7 april 2017 de eerste franchisewinkel geopend onder de naam ‘Zusje van Tuunte’. De winkel is gevestigd in het winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. De keten heeft inmiddels 38 kledingwinkels in Nederland, voornamelijk in het Oosten.

 Ondernemen

Directeur Louis van Andel noemt het liever geen franchise: “Wij praten liever over samenwerking in plaats van franchise, maar dan wel ‘ondernemen, powered by Tuunte.’ In Maassluis gaat een ervaren lokale ondernemer die samenwerking op zich nemen.

De winkel in Maassluis is de eerste zaak met de naam Zusje van Tuunte. In Doetinchem werd het concept tijdelijk geïntroduceerd als test.

Grote plannen

Tuunte ziet nog veel mogelijkheden voor de toekomst en is nog op zoek naar mensen met ondernemersambities. Van Andel: “We hebben grote plannen voor vestigingen elders in Nederland.”

Uitverkoop

Tuunte voert een eigenzinnige koers. Zo doet het bedrijf niet aan uitverkoop omdat het volgens hen de branche kapot kan maken. Een opruiming voor restanten sluit de winkel niet uit maar ze willen hun collectie tegen eerlijke prijzen verkopen.

 

Zusje Maassluis 1

 Zusje Maassluis 2

Zusje Maassluis 3

Zusje Maassluis 4

Zusje Maassluis 5

Zusje Maassluis 6

Zusje Maassluis 7

Zusje Maassluis 8