TOP

Modebewuste apps voor de iPhone

De iPhone is niet meer uit het straatbeeld te denken. Ook voor modeliefhebbers zijn er genoeg handige applicaties ontwikkeld. Textilia zocht de handigste en leukste voor je uit.

Carrie’s Closet
Deze applicatie is gebaseerd op het bekende hoofdpersoon en stijlicoon uit de serie Sex and the City. Toch is deze gadget niet alleen voor fans. Het helpt je namelijk om je garderobe te organiseren. Je maakt foto’s van al je items uit je garderobe en de applicatie geeft verschillende suggesties voor combinaties. Deze looks kan je online delen met je vrienden.
Kosten: gratis

Trendstop TrendTracker
Trendreports, nieuws uit de mode-industrie en modefoto’s van de website trendstop.com. Deze berichten worden dagelijks geschreven door professionele trendspotters die wereldwijd de nieuwste trends en modeshows volgen.
Kosten: gratis

Style.com
Deze applicatie is speciaal voor de modeliefhebbers. Met honderden beelden van fashionshows uit Milaan, Parijs en New York blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwerpers.
Kosten: gratis

Closet Friend
Je hoeft je nooit meer af te vragen wat je twee maanden geleden tijdens een belangrijk zakendiner droeg. Deze applicatie houdt met fotootjes bij wat je op welke dag droeg.
Kosten: 0,99 dollar

Sartorialist
Laat je inspireren door mensen over de hele wereld met een eigen, bijzondere stijl. Van de website sartorialist.blogspot.com worden de meest recente foto’s op je iPhone geladen.
Kosten: gratis

Sales Buddy
Deze handige gadget houdt precies bij hoeveel iets kost tijdens de uitverkoop, hoeveel je bespaart en hoeveel je in totaal uitgeeft. Handig als je zelf even de tel bent kwijtgeraakt.
Kosten: 0,99 dollar