TOP

Mijn shop is top: Suzet.net

In deze nieuwe bodyfashion-rubriek gaat Textilia langs bijzondere lingeriewinkels. Want wat maakt hun shop zo top?

Met de opmars van e-commerce konden we de vele lingeriewebshops natuurlijk niet negeren in deze rubriek. Suzet.net van het echtpaar Carolien Tuin en Paul van Rutten sprong er door het bijzondere assortiment met kop en schouders tussenuit. Al meer dan vijf jaar verkopen ze retrolingerie voor jong en oud. Textilia sprak met Carolien.

Compleet
“Suzet.net is begonnen omdat ik een jaar of vijfenhalf geleden geen goede jarretelgordel kon vinden,” vertelt Carolien. “We zijn ingesprongen op de behoefte naar retro-ondergoed zoals bullet beha’s, petticoats, jarretelles en step-ins. Van deze laatste twee hebben we het grootste assortiment in Nederland. Op onze site nylonkousen.net hebben we bovendien een heel breed aanbod aan kousen, daarmee maken we het plaatje compleet.”

Rock ‘n roll
Het bijzondere assortiment valt gelijk op, door de niet alledaagse items en uitvoeringen. Het is een mix van retro en rock ‘n roll. Wat voor klanten komen af op hun site? “Dat verschilt enorm, van musicalsterren tot mensen die een mooie fotoserie willen laten maken. Maar ook moeders met dochters en oudere dames.”

Suzet.net verkoopt merken zoals Nylon Dreams, Belle, Kiss me Deadly en What Katie did. Carolien: “Sommige merken vind je wel bij andere shops. Maar een paar merken verkopen we exclusief. Dat is niet de enige reden dat onze shop top is. We staan voor kwaliteit en zoeken altijd naar de origineelste ontwerpen. Verder staan we garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. En ook al zijn we een webshop: je kunt op afspraak altijd langskomen om even te passen.”

Voor meer petticoats en jarretelles ga je naar www.suzet.net.