TOP

Mijn shop is top: Je m’appelle Nikki & Je m’appelle Iggy Amsterdam

In deze nieuwe bodyfashion-rubriek gaat Textilia langs bijzondere lingeriewinkels. Want wat maakt hun shop zo top?

Je m’appelle Nikki & Je m’appelle Iggy is een opvallende lingerie-, underwear- en beachwear- boetiek, zowel voor hem als voor haar. In de kleine (100 m²) maar sfeervolle winkel is er ruimschoots keuze uit luxe merken zoals Aubade, Simone Perele, Lejaby en Zeki voor vrouwen en Hom, Dolce & Gabbana, Björn Borg, Diesel en aussieBum voor mannen.

Duo
Oprichters Nikki Crouwel en Igor Beuker hebben bewust voor een speciaalzaak met de opvallende duoformule gekozen. Igor: “Als speciaalzaak brengen we enkel sterke merken met eveneens bijzondere lingerie, tuniekjes, underwear, beachwear en veel accessoires. En dat het hele jaar door. We combineren een relaxte sfeer die begint met een sfeervolle winkel, ouderwets goede service, persoonlijke aandacht, een kop koffie en een eerlijk advies.”

Nikki voegt toe: “Bij ons voelen mensen zich erg op hun gemak. Als de vrouw van een winkelend stel wat langer wil passen, kan haar vriend even relaxen met een kop koffie of een biertje aan de leestafel.” Door het duoconcept kopen veel mannelijke klanten inmiddels ook sneller lingerie voor hun vrouw, en pakken vrouwen vaker een boxershort voor hun man of zoon mee.

Actief met social media
De boetiek profileert zich verder met een website www.jemappellenikki.com, een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief voor leden en een Google Adwords-campagne. Verder is het bedrijf actief op fashion blogs, social media als Hyves en Twitter én adverteert het met regelmaat in het gratis verkrijgbare Amsterdamse uitgaansblad NL20.

Igor:”In 2009 en begin 2010 lanceerden we al een aantal guerrilla-acties zoals de ludieke ‘beha-sloopregeling’ waarbij de consument geld kreeg voor haar oude beha. Verder sponsoren we een aantal miss-verkiezingen, doen we jaarlijks een instore party met modellen en dj’s en organiseren we gekke dingen rondom speciale feestdagen en het WK.”

Je m’appelle Nikki & Iggy
Rijnstraat 25
1078 PV Amsterdam
www.jemappellenikki.com