TOP

Meer sex voor mannen in gekleurde onderbroek

Mannen die kiezen voor onderbroeken met een kleurtje en print hebben vaker seks. Dat blijkt uit onderzoek gehouden onder 200 mannen door website Hemdvoorhem.nl.

Mannen met kleurrijke print onderbroeken gemiddeld 30 procent meer de liefde bedrijven dan mannen die wit ondergoed aan hebben. Dat blijkt uit een uitgebreide online enquête gehouden door de website Hemdvoorhem.nl onder Nederlandse mannen tussen de 16 en 65 jaar.

Populair

De analyse is erop gericht om aan de hand van het soort en merk heren ondergoed het type man te achterhalen. Hierin werd de mate van populariteit van het merk en soort herenondergoed  meegenomen. Op nummer één in de populariteitsladder staat het Nederlandse merk Muchachomalo, het ondergoed met de felle kleuren en prints.

Populair model

Bovendien blijkt de strakke boxershort verreweg het populairst: maar liefst 67% van de ondervraagde mannen draagt zo’n boxer. 24% Van de mannen draagt liever een slip: vooral gewild onder mannen boven de veertig. Een wijde boxershort is in vergelijking tot vroeger veel minder populair. Van de onderzochten draagt zeven procent een wijde boxershort gevolgd door een klein percentage die de string of tangaverkiest. Nog een kleiner percentage (1 procent) is voor het zogenaamde ‘going commando’ fenomeen, waarbij helemaal geen onderbroek wordt gedragen