TOP

Mayoral nieuw bij Just2Agency

Het Spaanse kindermodemerk heeft de vertegenwoordiging van het label in Nederland ondergebracht bij Just2 Agency. Jolanda Dollee, die samen met Brigitte Hewitt ook al Smafolk, Love By Calao en Deux par Deux vertegenwoordigt licht de aanwinst toe.

“Mayoral werd altijd verkocht in Nederland door de Belgische agent”, vertelt Jolanda Dollee. “Dat ging ook goed, maar toch wilde Mayoral op zoek naar een agent alleen voor Nederland. Mayoral bestond in 2011 maar liefst 70 jaar en brengt verschillende lijnen op markt: newborns in maat 0-12 maanden, baby in maat 12-36 maanden, mini in maat 1-8 jaar en jongens en meisjes in maat 8-16 jaar. 

Het is een mooie, brede collectie met kleding, bijpassende accessoires en een schoenenlijn, beschrijft Dollee. “Vanwege de omvang krijgen we een extra showroom in ons pand. Ook zullen we Mayoral op Kleine Fabriek in een grote stand van 30m2 presenteren. Dollee heeft de collectie voor zomer 2013 nog niet gezien: “Spannend. Het eerste contact met Mayoral vond enkele weken geleden plaats, toen de exportmanager van Mayoral naar Nederland kwam. Begin juli zullen we naar Malaga afreizen om de collectie te gaan bekijken en het bedrijf goed te leren kennen.”