TOP

Mannenmodeketen Only for Men start met wholesale

Mannenmodeketen Only for Men stapt in wholesale. De retailer heeft onlangs een eigen showroom geopend voor zijn private labels.

De showroom die Only for Men heeft geopend draagt de naam ‘Atrium house of brands’ en is gevestigd in Geldermalsen. Inkopers en winkeliers kunnen hier terecht voor de vier eigen merken van Only for Men: Dutch Dandies voor de formele man, het klassieke casual merk Campbell, Victim voor de trendy man en Donkervoort met een actuele collectie in het sportswear-/leisuresegement.

Diverse collecties

Only for Men ontwikkelt al jarenlang diverse collecties voor de eigen winkels, schrijft de retailer in een persbericht. Na een aantal jaar vroeg een collega-winkelier of hij deze merken ook kon verkopen. Hieruit ontstond de gedachte deze merken op de markt te brengen. Een aantal daarvan is al te koop bij een verschillende winkeliers, laat Only for Men weten.

Gazellen

Only for Men timmert aan de weg. Het bedrijf boekte de afgelopen drie jaar een omzetgroei van 75 procent, werd duidelijk tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards eind vorig jaar. Daarmee is het een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

Jeansstore

Only for Men breidde in die periode uit met vijf winkels in Woerden, Nieuwegein, Voorburg, Lelystad en Reusel en er werd ook nog een aparte jeansstore genaamd ‘The Bakery’ geopend. In september is de nieuwste vestiging geopend in Leidsche Rijn.

Totaalconcept

Daarnaast worden bestaande winkels vernieuwd en is er geïnvesteerd in nieuwe zaken, e-commerce, personeel en overige innovaties. Only for Men heeft inmiddels 15 winkels in Nederland en een webshop. De retailer brengt een totaalconcept met onder meer een casual collectie, jeans, kostuums, schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging.