TOP

Mambotango viert eerste verjaardag

Deze zomer bestaat Mambotango een jaar. Dat wordt gevierd met de nieuwe kleur zwart in de najaarscollectie 2011 en een uitbreiding van de maatserie met maat 10.

Mambotango heeft het afgelopen jaar een behoorlijke groei doorgemaakt en ligt in middels in 45 winkels verspreid over België, Nederland en Frankrijk, een resultaat waar initiatiefneemsters van het merk, Karen Segers en Kim Zeegers, trots op zijn. Mambotango staat volgens hen voor unisex, hip, betaalbaar, comfortabel en kwaliteit. De nieuwe kleur is geïntroduceerd speciaal voor die ‘coole’ baby’s en kinderen die helemaal into black zijn.

Met zwart in de collectie telt Mambotango nu 7 basiskleuren die onderling prima te combineren zijn. Met de maat 10 jaar die eveneens vanaf augustus verkrijgbaar is loopt de collectie nu door van 0 tot 10 jaar.

De collectie bestaat uit basics en underwear met een aparte babylijn voor kindjes tussen 0 en 2 jaar in katoen-elastan. Vanaf 2 jaar brengt het label ondermeer de unisex pants met klinkende namen als de mambopant en de combopant. Ze zijn multifunctioneel te dragen: als legging voor de meisjes onder een rokje of jurkje, als pyjamabroek of lange onderbroek voor onder de skibroek voor zowel jongens als meisjes. natuurlijk omvat de collectie ook shirts, vesten en sweats, alle onderling combineerbaar.