TOP

Monta licentierechten in handen van Superteam

De firma van David Langenberg, Superteam, heeft een exclusieve licentie- en distributieovereenkomst gesloten met straatvoetbalmerk Monta. Superteam zal zelf de verkoop van Monta in Nederland in handen houden. Daarnaast gaat het onder de merknaam Monta schoenen, kleding en accessoires op de markt brengen.

Volgens Superteam-directeur, David Langenberg, barst het merk Monta van potentie en is het uniek in zijn soort. “Wij bieden Monta de kans een vertaalslag te maken met een variëteit aan ‘nieuwe’ producten voor jong en oud.” Superteam heeft al producten ontwikkeld en zal aankomend seizoen de eerste functionele straatvoetbalschoen lanceren. De collectie wordt verder uitgebreid met een reeks lifestyle schoenen geïnspireerd op straatcultuur en een kleurrijke collectie sportkleding.

Ambassadeur Davids

Monta, gestart in 1999, is het eerste straatvoetbalmerk ter wereld en niemand minder dan Edgar Davids draagt het merk een warm hart. De voetballer ruilde in 2007 zijn lucratief Nike-contract in en koos voor Monta. Samen met Humberto Tan vertegenwoordigt Edgar Davids de Straatvoetbal Bond Nederland (SVBN). De sport en het platform creëren een constructieve vraag naar producten voor de straatvoetbal.