TOP

Make-over voor Lee Store Amsterdam

De Lee Store in de Amsterdamse Negen Straatjes wordt deze week heropend na een rigoureuze make-over. De gerestylde winkel is ingericht volgens Lee's nieuwe winkelconcept The Lee Black System, met veel natuurlijke materialen en zwart MDF.

Op donderdag 25 augustus opent de Lee-winkel in de Negen Straatjes zijn deuren weer voor het publiek. Het Amerikaanse jeansmerk pakt daarbij flink uit, met een optreden van de Nederlandse rockband King Jack, gevolgd door DJ Jaziah. Daarnaast zijn er give-aways voor klanten die op de openingsavond meer dan 100 euro besteden en worden er het hele weekend drankjes geschonken.

Zwart

De winkel is ingericht volgens Lee’s nieuwe internationale winkelconcept ‘The Lee Black System’, dat in alle Europese winkels wordt uitgerold. Lee heeft behalve in Amsterdam ook winkels in Antwerpen, Berlijn, Keulen, Londen en Parijs. Het interieur is een combinatie van natuurlijke materialen en zwart MDF met vintage elementen zoals Perzische tapijten en mahoniehouten kasten.

Lee opende in 2007 de winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam, met een licht, strak interieur met veel onbewerkt hout en staal. Het nieuwe interieur is donkerder en gezelliger.

 

Bekijk de slideshow rechts voor een impressie van de Lee Store in Londen, die volgens hetzelfde concept is ingericht als de gerestylde winkel in Amsterdam.