TOP

Lofff verloot ballonvaart op Kleine Fabriek

Het meisjeslabel Lofff verloot op kleine Fabriek een ballonvaart.

Al enkele seizoenen wordt Lofff tijdens de kleine fabriek geassisteerd door Bibi, Gwen, Lauren en Charlie, de dames van de Complimentenservice. “De afgelopen beurzen hebben we vele bezoekers van de Lofff stand blijgemaakt met de complimenten van de Complimentenservice”, vertelt Joanneke Raadsen, designer van Lofff. “Bijna iedereen die een dergelijk handgeschreven compliment ontving ging stralen en werd hier heel erg blij van. En vaak hoorden we het seizoen erna dat de kaartjes een ereplaats hadden gekregen.. of nog steeds meegedragen werden. Maar… we hebben veel vaste klanten, en om nou voor de vierde keer een complimentje te krijgen is misschien wat veel. Dus hebben we in overleg met de dames van de Complimenten Service een nieuw project bedacht.

Het thema van de Lofff zomer 2013 collectie is ‘Come fly with me’ – geïnspireerd op de droom te kunnen vliegen. Aanstaande Kleine Fabriek gaan Bibi en Gwen de bezoekers vragen naar hun dromen ( – al dan niet vliegend). Deze antwoorden worden op één van de wanden van de Lofff stand verzameld. “We verheugen ons nu al op wat daar te lezen valt. Deze teksten zijn openbaar en door iedereen te lezen – klant en niet-klant.”

Iedereen die meedoet krijgt een prachtige ‘come fly with me’ button. En onder alle deelnemers wordt een ballonvaart voor twee personen verloot. Ballonvaren is namelijk de ervaring die het dichtst bij vliegen komt. En je vliegt op verschillende hoogtes, waardoor het landschap er ook steeds anders uit ziet. Lofff is te vinden op standnummer E18.

Meer informatie over de complimentenservice is te vinden op: http://www.aworldofbliss.com/